Workshop under Væredygtigheds-konferencen på Aarhus Universitet

ER AFHOLDT. “Meditation: En vej til indre og ydre bæredygtighed?” kl. 14:45-16:00 d. 19. feb. 2020

I workshoppen kommer vi til at bevæge os i spændingsfeltet mellem ‘indre’ og ‘ydre’ bæredygtighed. I workshoppen sættes der fokus på hvordan man kan skabe synergi mellem de to og herigennem understøtte en tilværelse, hvor både vores fysiske og psykiske livsgrundlag er mere i balance. Jeg arbejder med hvilke psykologiske barrierer, der er på spil når man har svært ved at omsætte de gode intentioner til handlinger. Herunder hvordan man både kan begynde at få større bevidsthed omkring barriererne og arbejde med at overkomme dem. Det væsentlige i workshoppen er hvordan ‘indre eksistentiel omstilling’ og meditative teknikker kan medvirke og inspirere til at skabe en bæredygtig og væredygtig fremtid, hvor der er balance mellem det vi bruger og de ressourcer vi har – både på individplan og planetarisk.

 Konferencen foregår d. 19. feb. 2020 kl 8.30-17.00, på Aarhus Universitet: Læs mere her og køb billet til konferencen.