Bæredygtig meditationsaften om frivilligt afkald og videregivelse

ER AFHOLDT.

Onsdag d. 11. december 2019 kl. 19-21:

Efterårets meditationsaftener forsøger at skabe synergi mellem spirituel praksis og bæredygtig levevis. Ønsket er at skabe rum for en bæredygtig spiritualitet hvor klodens kritiske tilstand bliver en integreret del af den meditative praksis. På den måde bliver den meditative praksis uløseligt forbundet med en bæredygtig etik og dermed vigtig for din handlen og væren i verden.

I Iøbet af aftenen vil du blive guidet i meditationer der arbejder mod at kultivere væsentlige opmærksomheder og kvaliteter der hver især er centrale ift. en bæredygtighed omstilling. Denne aften er vores primære fokus frivilligt afkald og videregivelse. Efter meditationen vil vi arbejde med at styrke synergien mellem den spirituelle praksis og en bæredygtig levevis og på den måde fremme en bæredygtig spiritualitet.Håbet og ønsket er at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at bringe samhørigheden, medfølelsen, taknemmeligheden og videregivelsen med ud i vores levede liv og lade det komme det fælles bedste til gode.

Alle er velkomne uanset erfaring og spirituel orientering! Som indgang opfordrer vi til en donation på 40 kr. til Verdens Skove.

Aftenerne foregår i samarbejde med samvirket “Dejlig er Jorden” på Øsal Ling, Fredensgade 39, 8000 Aarhus C.